" Uw specialist in exclusieve stoffen... "
" Ihr Spezialist für exklusive Stoffe... "
" Votre sp├ęcialiste en tissus exclusifs... "

COLLECTIE

TST Stoffen brengt actuele en modieuze stoffen
Ieder voorjaar en najaar, brengt TST Stoffen een grote collectie stoffen voor de zelfmaakmode. Door connecties in diverse Europese landen, vindt u veel kleurrijke dessins.

Dessinstoffen is waar TST Stoffen goed in is. Kleurrijk, opvallend, modieus, trendy en stijlvol is wat je aan de collectie terug ziet. Naast het gebruik van dessins van designers, maakt TST Stoffen ook vaak eigen dessins op basis van de vraag van haar klanten.


Jersey
In jersey hebben we dit seizoen ook weer in vele soorten. Naast prachtige Italiaanse inkjet dessins hebben we ook weer volop paneel en randstoffen. Bijna al onze jerseys worden in Europa geproduceerd.Zijde
Zijde is meestal de stof van de zomer, maar wij hebben ook in herfst en winter een aanzienlijk assortiment met wat dikkere satijn zijdes. TST Stffen heeft een van de grootste collecties gedessineerde zijden stoffen van Europa op voorraad. Tevens hebben we ook veel uni zijdes, met en zonder stretch.

 

Randstoffen
Wij beschikken over een enorm assortiment randstoffen. Wij hebben een aantal speciale patronen waarbij  deze stoffen zeer goed gebruikt kunnen worden. Vaak kan je "op de rol" totaal niet zien wat je met deze stoffen kan. Bij ons kan je aan de hand van voorbeelden en bijpassende patronen zien hoe mooi je zelf gemaakte kledingstuk kan worden met een randstof.


Uni stoffen
Wij presenteren ook dit seizoen weer een groot assortiment uni stoffen. Dit zijn seizoens gebonden stoffen die juist bij het thema "Herfst en Winter" passen. Dit seizoen hebben we weer veel kleuren stretch katoen/satijn van 96% katoen en 4% elastaan. Ook hebben we de nieuwe trend in broeken en jassenstoffen; de glanskatoen-stretch. Deze hebben zijn gemaakt van 75% katoen, 21% polyamide en 4% elastaan.


Haute Couturestoffen
Omdat we niet alle soorten kunnen beschrijven, vatten we heel veel verschillende soorten stoffen samen onder één naam. Zo kopen wij veel overblijfselen uit Haute Couture ateliers, monstercollecties (uitprobeersels) en creaties van ontwerpers die nooit op de markt zijn verschenen. Daardoor hebben wij een enorme collectie bijzondere stoffen, die abslouut bekeken moeten worden.Inkjet stoffen
Omdat oze collectie zo kleurrijk is, wordt meestal gebruik gemaakt van inkjet technieken bij het drukken van de stoffen. Door de speciale techiek worden soms meer dan 16 miljoen kleuren gebruikt wat de kwaliteit zeer kleurrijk maakt. Tevens kan er 3D techniek worden gebruikt. Omdat er bij deze techniek weinig verf wordt gebruikt, voelen ze enorm zacht en soepel aan. Het is aangetoond dat deze stoffen minder snel allergische reacties opwekken als andere technieken. Toch zijn ze net zo goed wasbaar als andere stoffen.

Jersey

 

Zijde

 

 

Randstoffen


 

 

Inkjet dessin 

 

Viscose

 Copyright 2012 TST-Stoffen.com. Alle Rechten Voorbehouden