" Uw specialist in exclusieve stoffen... "
" Ihr Spezialist für exklusive Stoffe... "
" Votre sp├ęcialiste en tissus exclusifs... "

STOFFEN

TST Stoffen is een stoffenfirma die zich in het exclusievere genre stoffen begeeft. Wij kopen in op trendy artikelen die vooral in Europa gemaakt worden. Meer dan 80% van onze kollektie bestaat uit stoffen die in Europa gemaakt zijn. Tevens richten wij ons stoffenprogramma zoveel mogelijk op natuurlijke stoffen.

 

Ieder zomer en winter seizoen wordt er een seizoensgericht programma stoffen aangeboden. In de winter zijn dat vooral warme stoffen zoals wol, mohair, alpaca en angora. In de zomer vindt u bij ons hoofdzakelijk zijde, katoen en linnen. In uni stoffen maar juist in fantasiepatronen zoals bloemen en figuren. Juist wat op dat moment trendy is.

 

Op dit moment hebben wij een enorme kollektie "inkjet" dessins op voorraad die rechtstreeks uit Italië komen. Deze kollekties zijn vaak in kleine metrages (10-40 meter), omdat ze rechtstreeks uit de exclusieve confecties komen. Wekelijks komen er nieuwe posten binnen.

 Regelmatig worden onze stoffen gevraagd voor reportages in zelfmaakmode bladen of samenwerkingen. Zo stonden onze stoffen in Burda Mode juli 2011,  Knip Mode september 2011 en in Knip Mode april 2012, en maart 2013. In het september nummer van Knip Mode hebben wij aan een reportage deelgenomen met winterstoffen die uitsluitend bij ons verkrijgbaar waren met korting.

 

 

Wij beschikken tevens over een enorm assortiment gewassen jeans en denim stoffen die altijd voorgewassen zijn. Wij hebben zowel zomer als winter jeans in stretch en zonder stretch. Het voordeel van onze gewassen jeans is dat u krijgt wat u koopt. "Niet"- voorgewassen jeans veranderd vaak sterk van uiterlijk na het wassen. Tevens is er een grote kans op vlekken die veroorzaakt kunnen worden door slechte kwaliteit. Bij ons is "what you see is what you get".

 

bron Knip Mode 

 Copyright 2012 TST-Stoffen.com. Alle Rechten Voorbehouden