" Uw specialist in exclusieve stoffen... "
" Ihr Spezialist für exklusive Stoffe... "
" Votre sp├ęcialiste en tissus exclusifs... "

STOFFEN

TST Stoffen is een stoffenfirma die zich in het exclusievere genre stoffen begeeft. Wij kopen in op trendy artikelen die vooral in Europa gemaakt worden. Meer dan 80% van onze kollektie bestaat uit stoffen die in Europa gemaakt zijn. Tevens richten wij ons stoffenprogramma zoveel mogelijk op natuurlijke stoffen.

 

Ieder zomer en winter seizoen wordt er een seizoensgericht programma stoffen aangeboden. In de winter zijn dat vooral warme stoffen zoals wol, mohair, alpaca en angora. In de zomer vindt u bij ons hoofdzakelijk zijde, katoen en linnen. In uni stoffen maar juist in fantasiepatronen zoals bloemen en figuren.

Wij kopen in bij leveranciers die leveren aan diverse bekende modehuizen. Naast de collecties die de modehuizen kopen, hebben wij ook de beschikking over de dessins die zij laten liggen.

Er wordt een programma gekocht in diverse soorten jerseys, diverse soorten katoenen stoffen, jacquards, chanel, kant en nog veel meer.Regelmatig worden onze stoffen gevraagd voor reportages in zelfmaakmode bladen of samenwerkingen. Zo stonden onze stoffen in diverse bladen zoals Burda Mode en Knip Mode.

  

 

 

 

 Copyright 2012 TST-Stoffen.com. Alle Rechten Voorbehouden